Nem bírta a hazudozást – elájult a fideszes képviselő a Sargentini-jelentés vitanapján!

Dráma a Parlamentben: komoly a helyzet, rosszul lett a fideszes képviselő.

Rosszul lett egy fideszes képviselő, Demeter Zoltán a Parlamentben, a Sargentini-jelentést elutasító, viharos vitanap egyik felszólalása közben.

A Zoom.hu értesülései szerint az LMP-s Demeter Mártánál volt a szó, mikor Demeter Zoltán, fideszes képviselő hirtelen rosszul lett.

A többi képviselő próbált a segítségére sietni, vizet hoztak neki, de úgy tűnik, nagyobb a baj, mert az országgyűlés orvosi szolgálatát is oda kellett hívni, Hiller István házelnök pedig szünetet rendelt el.

A Sargentini-jelentést elutasító országgyűlési határozat vitanapján egyébként tomboltak az indulatok a Parlamentben. Repkedtek az olyan szavak, mint „hazaáruló”, „aljas”, „hazug”, Orbán Viktort pedig egész egyszerűen legazemberezték az egész kormányával együtt.

 

 

 

olkt.hu

 


Kapcsolódó cikkek

Lázár János ismét nekiment a Fidesznek!

Rubóczki Tamás

Szabó Tímea: Tiborcz István már a látszatra sem ad, tovább herdálják a közvagyont!

Rubóczki Tamás

Orbán és Semjén milliárdokkal támogatni fogja az Etióp egyházat!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!