Nem állna meg a Fenyő-gyilkosság ügyében a felbujtás vádja a most kiszivárogtatott hangfelvétel alapján!

Sarokba akarta szorítani Portik Tamás a Fenyő-gyilkosság miatt Gyárfás Tamást – állítja a Pesti Srácok egy hangfelvételre hivatkozva. Mint írták, Portik abban volt érdekelt, hogy kicsikarjon egy mondatot, amely szerint az ő parancsára ölték meg Fenyő Jánost, ő mindvégig visszautasította ezt az állítást.

Gyárfás szerint Portik mindig úgy irányította a beszélgetést, hogy a Fenyő-ügyre terelődjön a szó, de a portál szerint a hozzájuk került hangfelvételek alapján nem állna meg a felbujtás vádja.

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

340 vagy 350 forint lesz egy euro?

O.L.K.T.

Tavaly több mint 12 milliárdot költött a Sorosozós propaganda hírdetésekre a kormány a pénzünkből, úgy, hogy közben szép lassan engedte be a migráncsokat, szembeköpve magát is és főleg bennünket, adófizetőket.

O.L.K.T.

A nemzet Cecíliájának több mint érdekesek a pénzügyei

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!