Négy rövidke, érdekes hír

Orbán Viktor felajánlotta barátjának és eszmetársának, Recep Tayyip Erdogan török elnöknek, hogy ha igényt tart rá, szívesen küld neki a választások eredményének pontosításához megbízható szavazatszámlálókat.

Öt év alatt közel negyedére esett vissza az ország négy rendészeti szakközépiskolájába jelentkezők száma, ugyanakkor nő a leszerelők száma, ami egyértelműen azt bizonyítja, hogy rend van az országban, nem kell ide olyan sok rendőr, továbbá, hogy nem vagyunk rendőrállam.

Orbán egy református templom ünnepi eseményén elárulta, hogy minden egyes imára szüksége van ahhoz, hogy a munkáját végezni tudja. A nyugdíjasok és munkanélküliek, akiknek sok idejük van, egész nap imádkozhatnak.

Jelentősen bővült azoknak a tartós egészségügyi problémáknak a köre, amelyek után a minimálbér 5 százalékának megfelelő összeget igényelhetünk vissza a személyi jövedelemadónkból. Extra kedvezményt kapnak azok, akik nem terhelik problémájukkal a kórházakat.

Forrás: Hócipő

Kapcsolódó cikkek

Itt a válasz az elmúlt 9 év egyik legnagyobb rejtélyére.

O.L.K.T.

Alattomos , sunyi, de erőszakos kampány.

O.L.K.T.

NAPIREND ELŐTT: ÉRDEKES ÉS IZGALMAS VOLT

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!