NAV szégyenlistán Mészáros Lőrinc lánya és a vagyonkezelésért felelős miniszternő Bárfai-Mager Andrea!

0

A G7 írta meg, hogy a NAV közzétette azoknak a magánszemélyeknek, gazdasági társaságoknak és egyéb szervezeteknek a listáját, amik legalább 2 éve nem tettek eleget az áfa-bevallási kötelezettségüknek. Az adóhatóság 2026 oldalon keresztül sorolja a közel 27 ezer mulasztó adózót és az adataikat.

A listán feltűnik Mészáros Lőrinc lánya, Homlok-Mészáros Ágnes is.

De szerepel a listán a Sólyom Air neve, ahogy megtalálhatók a foci élvonalából kihullott volt pécsi és kaposvári csapatokat fenntartó cégek és az újpesti focicsapatot korábban üzemeltető, pár éve botrányba keveredett cég is.

A Balogh Sándorhoz köthető cégbirodalom vállalataiból is több megtalálható a listán, és a jelenlegi tárca nélküli vagyonkezelésért felelős miniszter, Bártfai-Mager Andrea tulajdonában álló ingatlan is feltűnik, ahogy az a társasház is, aminek a kapucsengőjéről a G7 korábbi cikkének a megjelenése után levágták a Bártfai-Mager nevet.

(G7)

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!