Nagyobb intelligenciával még senki nem mert kiállni a magyar népet megfenyegető Orbán Viktorral szemben, mint ahogy azt Bogdán László tette: “Ön támadja az embereket, miközben…”

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Ön Magyarország első embere, aki folyamatosan azt hirdeti 70%-os győzelmet arattak.
Szomorúan olvastam, tegnap fenyegető szavait.
Amennyiben annyira biztos abban, hogy kormánya megfelelő politikát folytat, megkérdezném miért fenyegeti a magyar népet?

Én csak egy egyszerű roma ember vagyok, aki nem vágyik másra, csak arra hogy Cserdi község cigány lakta településén rend és nyugalom legyen.
Mi nem lopunk, csalunk mint amivel ön már megvádolt bennünket, ellenben mindent megteszünk azért, hogy becsületes felnőttet neveljünk gyermekeinkből.
Vezetőként azonban tudom, hogy a negatív véleményeket is el kell tudni fogadni.
Ha a véleményeket lejáratásként éli meg egy miniszter, talán nem ártana gondolkodnia miért a sok számára nem tetsző vélemény!
A magyar nép nyugodtabb életre vágyik, hisz tisztán látják, hogy mekkora hiányosságok vannak az országban.
Talán ezek után örökre elhallgattat majd engem, de a személyes véleményem, hogy ki kellene menni az emberek közé és személyesen megkérdezni őket, amit ön már nagyon régóta nem mer megtenni.
Azzal is megvádolt, hogy azért harcolok, mert szeretnék bekerülni a “politikai elitbe”.
Egy pillanatig sem jutott ilyen eszembe, én egyszerűen csak sajnálom az igazságtalanul megfenyegetett embereket és amíg csak élek harcolni fogok párttól függetlenül a magyar nép igazáért.”
Mi teljes mértékben egyetértünk Bogdán László szavaival, amennyiben Ön is kérjük merje megosztani sorait!

Forrás és bővebben:https://www.tv2-friss.com/2019/08/nagyobb-intelligenciaval-meg-senki-nem_13.html?fbclid=IwAR0Sn78LXvT1N7iv05j-384tjcfcN_rEJ0ENraT8amFFAlzMuKab5vLqpuY

Kapcsolódó cikkek

Fosott választ adni Rétvári Bence a kérdésekre!

Rubóczki Tamás

Itt az idő! Most, vagy soha! Rabok legyünk, vagy szabadok?

O.L.K.T.

A Fidesz szerint Gyurcsány miatt elégedetlenek az utasok a MÁV-val!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!