Nagy Feró több súlyos beteget bántalmazott, eljárás indulhat ellene (Humor)

A tökéletes magyar egészségügyet több beteg is megpróbálta besározni.

Nagy Feró a magyar kórházakat dicsérte a minap, és kilátásba helyezte: aki kritizálni meri a magyar egészségügyet, azt nyakon vágja. Nos, a nemzet csótánya állta a szavát, olyannyira, hogy most garázdaság és testi sértés miatt eljárás indulhat ellene. A Beatrice énekese kontrollra ment a Honvédkórházba, de vizsgálatig nem jutott, mert több beteggel is összeveszett. A viták tettlegességig fajultak, Feró agyba-főbe vert több ápoltat a kórházban.

“Kurvára becsüljék meg a türelmemet, meg, hogy ennyivel megúszták! Jött a köcsög nekem, hogy nem kapott időpontot a gyereke az Ortopéd Klinikán, meg, hogy nem volt wc-papír meg ágy… Hát a faszomba, akkorát kapott, hogy kihullott a haja! Így kritizáld a magyar egészségügyet te nyomorék! Lábtöréshez sivalkodott gipszért az egyik…Tartsd egyenesen bazmeg, ne sírjunk már!

A másik meg, hogy egy kenyeret kapott barna parizerrel, aztán meg, hogy nincs étvágya. a hazugságot nem bírom, lerúgtam a veséjét, ahogy kell. Röhögnöm kellett, amikor szánalmasan kapaszkodott az infúziós állványába.

Jött nekem a következő nyomorék az intenzíven, hogy jaaaj, neki nem jutott altatóorvos, meg nővér, meg külföldön a doki, meg csótányok…Egy igazi férfi nem sír bazmeg! Kicsit megfojtogattam, aztán kapott még, amikor azt hazudta, nincs koraszülött osztály! Egy bunkó kivetette a manduláját, aztán panaszkodott, hogy fertőzést kapott. Visszatuszkoltam neki a picsába, szedje akkor ki maga!Eszem-faszom megáll!”

– védekezett a rendőröknek Nagy Feró, aki ellen valószínűleg eljárás indulhat, de csak valószínűleg.

Forrás és hasonlóan humoros, ironikus írások itt:http://hircsarda.hu/2019/02/07/nagy-fero-tobb-sulyos-beteget-bantalmazott-eljaras-indulhat-ellene/?fbclid=IwAR3ZzJvc_uyYgxH9AtrxzDIGcWTk_7Zwi8zEmJHp8_7Uq_GlrjCGqSW111M

Kapcsolódó cikkek

A közpénz az új saját. Világítsanak át, de Elios lámpával!

O.L.K.T.

A hiteles tájékoztatásért! VIDEÓ!

O.L.K.T.

Magyar György: Meg kell védeni az MTA vagyonát, mert képesek ellopni! Na de hogyan?

Rubóczki Tamás