Nagy Blanka mától a Momentum színeiben politizál

0

A kormánymédia által meghurcolt ellenzéki diáklány hétfőn a közösségi oldalán jelentette be, hogy mától a Momentum tagjaként harcol a kormány ellen.

Nagy Blanka azt írja: ez elmúlt egy évben többször vett részt különböző pártok rendezvényein, “ahova hívtak, oda elmentem, mert segíteni akartam az ellenzéket minden eszközömmel.”

Hozzáteszi:
“Barátokat szereztem. Olyan emberekkel találkoztam akik visszaadták a hitemet az emberi értékekbe: Momentumosok, DK-sok, MSZP-sek, Jobbikosok, Párbeszédesek, LMP-sek, Kutyapártosok. Nagy köszönettel tartozom mindannyiuknak.

Most egy kicsit megszorul a szívem, hogy félek attól, hogy eme cselekedetem után néhány elfordulnak tőlem, esetleg az ellenséget vélik felfedezni. Lehetnek olyanok akik most azt gondolják: Kígyót nevelgettek a keblükön.

Nem szeretném, hogy ezt gondolja bárki is, hiszen én ugyanaz az az ember maradok: most már egy lila zászló alatt, mely az elnyomó hatalom, a kezdetleges diktatúra feloszlatásáért lobog.”

Forrás Nyugatifény

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!