Nagy a zavar: a Fidesz most már tényleg össze-vissza beszél, most megint nekirontott a Néppártnak

Még múlt héten arról írtunk, hogy a Fidesz annyira békülékeny hangot ütött meg az Európai Néppárttal, hogy még az Európai Szocialisták Pártjával, sőt a liberálisokkal és a zöldekkel is együtt tudnának működni.

Nagy a zavar a Fideszben, miután az európai választáson nagyon felsült az Orbáni-politika és alig egy maroknyi Orbán-követő ül a 750 fős európai parlamentben. A totális tanácstalanság jele, hogy a Fidesz elkezdett össze-vissza beszélni.

A múlthéten még a szocialistákkal is együttműködtek volna, de mára megint ott tartanak, hogy az Európai Néppárt “se hús, se hal, balfelé mozduló politikája” gyengülést hozott, ezért a pártcsalád irányultságát “jobboldalra kellene vinni” – mondta Hidvéghi Balázs a Fidesz csuda szóvivője.

A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt frissen megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Ami már önmagában vicces, hiszen örülhet a Fidesz, ha nem vágják ki őket de ezt még meg is fejelték egy poénnal felérő kijelentéssel:

“Hidvéghi Balázs arról számolt be, hogy a néppártban őszinte elismerés övezi a Fidesz-KDNP választási eredményét, sokan pedig reményüket fejezték ki, hogy a magyar kormánypártok maradnak az Európai Néppártban.”

Hidvéghi Balázs közölte,a Fidesz-KDNP megválasztott képviselői azt a célt tűzték ki, hogy vezető pozíciókat szerezzenek az EP szakbizottságaiban. Azt már mi tesszük hozzá, Igaz eddig nem sikerült a Fidesznek semmi pozíciót fognia az európai parlamentben. A Néppárt ugyanis nem választotta újra a fideszes frakcióvezető helyettesét sem, ennyit a nagy megbecsülésről…

A Fidesz médiái nem fognak beszámolni arról, hogy a Fidesz vezetői már össze-vissza beszélnek, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa: teljesen megzavarodott a Fidesz az Orbáni-politika bukásától.

Az eredeti cikket itt olvashatják:https://hirhugo.hu/2019/06/09/nagy-a-zavar-a-fidesz-most-mar-tenyleg-ossze-vissza-beszel-most-megint-nekirontott-a-neppartnak/?fbclid=IwAR1XedkzcRLDVPHY2RuPGUZBvBfiFiFI473p2GGAYa9v8ljpneppi1dz3Y4

Kapcsolódó cikkek

Itt a Gruevszki 2 féle Fidesz-botrány!

Rubóczki Tamás

2405 családot raktak ki otthonából – Ez a te sarad Orbán!

Rubóczki Tamás

Orbán kerítést tudott építtetni a migránsok ellen de a sugárveszély ellen képtelen megvédeni az országot!

O.L.K.T.