Na most már elég legyen! Ki ez az Orbán?

0

Na, most már elég legyen! Ki ez az Orbán?

Úgy őrzik Orbánt, mintha a világ egyik legbefolyásosabb embere lenne, miközben egy porszemnyi ország mitugrálsz miniszterelnöke.

Az előzmény:  – Orbán hóbortja a stadion építési láz elérte már a szomszédos országokat is. Most legutóbb a szerbiai Topolyán építettet egy stadiont a helyi (és most jól tessék figyelni!!!), harmadosztályú futballcsapat számára a magyar adófizetők pénzéből.

Az egy dolog, hogy talpig Turul mezben és hangos ováció közepette fogadták a helyi gyerekek Orbánt, de a helyszínre akreditált index újságíróit a magyar titkosszolgálat emberei és a TEK kiképzett személyi testőrei szinte elzavarták a helyszínről, hogy még véletlenül se tudjanak kérdezni Orbán repülő útjairól!

Kis jelentéktelen falu ez a Topolya. De Orbán akkora, szinte haderővel felérő biztosáig szolgálattal érkezett a helyszínre, mint amekkora Trump -nak vagy Putyin -nak van.

Kérdésünk a következő. Kicsoda ez az Orbán Viktor, hogy a közpénzből finanszírozott titkosszolgálat és a Terrorelháritási Központ emberei így védik?

Orbán és a kormány állítása szerint Magyarország biztonságos ország. Amennyiben ez így van, akkor mitől tart Orbán? Mi az a nagy félelem, hogy ekkora erőkkel védeti magát? Ha így védeti magát, akkor Magyarország nem biztonságos ország? Vagy a saját biztonságát érzi veszélybe? És ha igen, akkor kitől és miért fél Orbán?

Sok a megválaszolatlan kérdés, de úgy gondoljuk, hogy ezek csak szaporodni fognak!