Na! Ezt olvasd el!…ÉS VIGYÁZZ!

Tisztelt honfitársaim! Hazám fiai és lányai!

Most leírok egy igaz történetet! Sajnos úgy érzem hogy ez egy mókuskerék amiből nem lehet kiszállni!

2008. 6. Hó 6 . – án hoztam ki egy közel két éves Suzuki Swiftet egy ismert Nyíregyházi autókereskedésből!

Ára 2 millió 90 ezer forint volt mivel beszámolták a régi autómat 313.500 forintba így a vételár 1 millió 776.500 forintra csökkent!

12. éve fizetem az autót és eddig kifizettem 3 millió 824 522 forintot több mint a dupláját a vételárnak!

2016 – ban forintosítottam az autót és ekkor változtattak a futamidőn és a kölcsönön ekkor kaptam egy olyan levelet a Banktól hogy 2027. 6. – hóig kell fizetni az autót és még 2 millió 432.230 forint tartozás áll fen!

Most 2020 első hónapban 1 millió 765368 forint tartozás van még az autón ! 21 éves lesz az autó hogyha ki lesz fizetve és összesen 5 millió 589.890 forint lesz rá kifizetve ami közel két új autó árának felel meg ebből a kamat összesen 3 millió 813.309 forint tehát az 1 millió 776.500 forintos vételára több mint kétszer annyi kamatot számolnak fel!

21 éves lesz az autó ha ki lesz fizetve amikor már csak egy pár százezret fog érni! Szükségem van az autóra mert kell a mindennapi munkába járáshoz, ezért nem szeretnék megválni tőle!

Igazságtalannak tartok ennyi pénzt ennyi idő alatt kifizetni ! 24 éves voltam amikor kihoztam az autót és 43 éves leszek amikor ki lesz fizetve!

Kérem segítsen aki csak tud! Osztani ér és a megosztásokat köszönöm szépen!

Sajnos igaz a közmondás hogy a szegény embert még az ág is húzza tisztelettel

Kondás Attila

Kapcsolódó cikkek

Kiengedték a gyilkost és azonnal bűnt követett el

O.L.K.T.

Farkas Örs fideszes politológus szerint lassan minden magyar rádöbben, hogy a Fidesz az egyetlen párt akira érdemes mindenáron szavazni!

O.L.K.T.

SZÖRNYŰ HELYZETBEN AZ EGÈSZSÈGÜGY!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!