Na ezért kell félni a migránsoktól! (BANDITA)

0

A migráns a jelenléte nélkül is képes meghatározni az életed

Migráns “BANDITApédia”:
A migráns egy rejtőzködő fajta, mostanában azonban a Kárpát medence az egyik kedvelt tartózkodási helye. Ott sokan nem láttak még életükben egyet sem belőle, mégis bokáig letolt nadrágban is képesek elszaladni előle, ha csak megemlítik a nevét.
A migráns különösen veszélyes jelenség, a feltételezett feltalálási helye környékén nagy kék szar plakátokon figyelmeztetnek a támadására. Veszélyezteti a munkahelyeket, elveszi a kultúrát, megerőszakolja a medvét.
A migráns a levegőben is terjed, képes megfertőzni az évi nyolcvan milliárddal kitömött közmédia hullámhosszát. Arról lehet tudni a fertőzés megtörténtét, ha a közmédiát nézed, mást sem látsz ott csak veszélyes migránsokat, akik még nincsenek itt, de máris tele van velük a képernyő. Olyanok mint a vírus, lebutítják aki nézi őket. Ugyanez a helyzet napilapokkal, a migráns képes a nyomtatott sajtóba is befészkelni magát, főleg ha gázszerelők annak a tulajdonosai. Vagy szivaros vén f@szok.
A migráns különösen akkor jelent veszélyt, ha a Soros terv részét képeszi. Együtt képesek mindent felülírni, nem számít a lopásalapú kormányzás, az elmebeteg jegybank elnök, az összeomló oktatás, a szétvert egészségügy, a dolgozói szegénység, a közmunka értelmetlensége, a magas adók, az alacsony bérek, a saját lábra álló család hivalkodása, a miniszterelnök teljes alkalmatlansága az ország vezetésére, mert csak lopni, hazudni, gyűlöletet kelteni tud.
Ha egy migránst látsz, azonnal kezdj el futni a legközelebbi migránselhárító központ felé, és jelezd a szellemileg mélyen alultáplált volt rezsitábornoknak a felbukkanási helyét. A többivel ne törődj, csak a migránra figyelj, meg amit mondanak róla.
A migráns a jelenléte nélkül is képes meghatározni az életed, ha csak, és kizárólag rá figyelsz. Ilyenkor nem kell törődnöd a fűtetlen lakással, az éhező gyerekkel, a beteg nyugdíjassal, a külföldön dolgozó szétszakadt családokkal. Nem kell törődnöd az országban levő igazságtalan rendszerrel, ahol a hatalom büntetlenül lophat, csalhat, hazudhat, mert törvényesítette azt.
A migráns bármikor, bárhol felbukkanhat, ha nem használod ellene a józan eszed. Látni sem kell belőle egyet, találkozni meg elég nehéz vele ha csak át akar menni az országon, de kiválóan alkalmas arra, megvédjenek tőle ha kéred, ha nem.
BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2017/11/03/na_ezert_kell_felni_a_migranso…

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!