NA AKKOR BŐVEBBEN! SOKAN NEM ÉRTIK MI TÖRTÉNT, MIÉRT HAGYOM ABBA A POLITIKAI POSZTOLÁST!!

Nyugi! Ne aggódjon senki!
Nem kell több levél, és aggódó telefonhívás. Bár nagyon kedves és megtisztelő!

Rendben vagyok!
Nem fenyegetett meg senki, nem hívott fel a TEK, hogy hunyászkodjam meg és nem adtam el magam a Fidesznek sem!

Egyszerűen csalódtam az emberek érdekérvényesítő akaratában és abban, hogy képesek ésszerűen látni a saját és a gyermekeik helyzetét, az ország végtelenül elkeserítő jelenlegi állapotát… A múlt héten részt vettem egy civil egyeztetésen és valami eltört bennem, amikor meghallgattam miként állnak a jelen súlyos gondjaihoz.

Évek óta mutatok értékes példát… Ez nem elég.. Sajnálom azon keveseket akik emiatt magukra maradnak, de nem tudok nekik segíteni és nem is akarom őket ámítani! Annyira kevesen maradtunk, hogy ez képtelenség.

Abbahagyom a politikai posztokat és azt, hogy rámutassak lehetne jobb világ is az országban. Bár naponta százezren látják a posztjaim, sajnos az én életmintám, munkám, elképzeléseim valahogy nem maradtak meg az emberekben! Hiába dolgozom a társaimmal a magyar társadalomnak (úgy tűnik) olyan rendszerre van szüksége, ahol nincs szükség a társadalmi érdekek valódi képviseletére, és vajmi kevéssé számít, hogy milyen országot adunk a gyermekeinknek.

Építgetem a magam kis álmát, próbálok másoknak segíteni, munkahelyeket teremteni. Sajnos akármi lesz április nyolcadikán lesz ami nem fog megváltozni. Azzal a pár tucat remek emberrel aki eddig is segített folytatjuk…, de ennyi!

Elfogadom a helyzetet.

Szóval az oldal marad a munka megy, csak nem lesz politika! Felesleges.

Juhász Zoli – Shepherd

Kapcsolódó cikkek

Friss: Itt van a 2020-as évi nyugdíjemelési összeg!

O.L.K.T.

Jakab Péter: Üzenet a győrieknek!

O.L.K.T.

Rendkívüli: Kiengedték a börtönből Czeglédy Csabát!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!