MSZP: Meg kell fosztani Borkai Zsolttól az olimpiai életjáradékát!

A Párbeszéd után az MSZP is sajtótájékoztatót tartott, ahol a Magyar Szocialista Párt alelnöke azt mondta, hogy Borkai Zsolt nem méltó az olimpiai életjáradékra – mondta el Szakács László alelnök.

A párt alelnöke egyúttal kezdeményezi a Magyar Olimpiai Bizottságnál, hogy
vonják meg a győri polgármester olimpiai bajnoki járadékát.

A Párbeszéd és az MSZP megkeresi a közbeszerzési hatóságot is, mert két évvel korábban a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál étkeztetési feladatait a vesztes ajánlatnál négyszer drágábban, 896 millió forintért nyerte el az a Diákolimpia 2017 Kft. nevű cég – mondta Szabó Tímea.

A politikus jelezte, levélben kezdeményezi, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság vonja meg Borkai Zsolt olimpiai bajnoki életjáradékát. Egy a magyar sportot és az olimpikonokat képviselő közszereplő “nem mehet el prostituáltakkal, nem orgiázhat” – indokolt.

 

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Lemondott Orbán cimborája Strache mert belebukott egy rejtettkamerás felvételbe

O.L.K.T.

Magyar György: Kövér László össze-vissza hazudozott!

O.L.K.T.

Szárnyal az ország a miniszterelnök-helyettes szerint

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!