MSZP: Kövér László nem számítson semmi jóra!

Az MSZP egy mondatban üzente meg a házelnöknek, hogy ne számítson semmi jóra.

Kövér László házelnök (Fidesz-KDNP)

A rabszolgatörvény elleni akcióinkat büszkén vállaljuk, kegyelmet nem kérünk, de nem is fogunk adni

– így reagált az MSZP az Országgyűlés döntésére, amelynek értelmében harminchat ellenzéki országgyűlési képviselő tiszteletdíját csökkentette a tavaly december 12-i plenáris ülésen történtek miatt. A rabszolgatörvény ellen tiltakozó képviselők büntetése összesen több mint 41 millió forint.

A legmagasabb összegű elvonás – több mint 1,7 millió forint – a két frakcióvezetőt, Szabó Tímeát (Párbeszéd) és Tóth Bertalant (MSZP) sújtja.

A jobbikos képviselők közül Jakab Péterre szabták ki a legnagyobb büntetést. Az ellenzéki politikus azért nem kapja meg 1,2 millió forintos havi fizetését, mert elfoglalta az ülésteremben a miniszterelnök helyét, ott kezével letakarta a szavazógombokat, így Orbán Viktor nem tudott szavazni a szakképzési törvény módosításáról. 

Kapcsolódó cikkek

„Kiemelkedően fontos közérdek”, hogy minden ovis gyerek azonnal labdát kapjon a lábára

O.L.K.T.

Horthy Miklós belovaglásának évfordulóján tartott felvonulást a Mi Hazánk Mozgalom, kitört egy kis balhé az ellentüntetőkkel

O.L.K.T.

Megvan a Jobbik EP listája.

H Miklós
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!