MSZP: Feljelentjük a Fideszt!

Józsefváros több pontján rasszista szöveg kíséretében plakátolták ki Camara-Bereczki Ferenc önkormányzati képviselő fotóját.

„Miután politikusunkat egy az orbáni gyűlöletpolitikán nevelkedett gyáva senkiházi megtámadta, feljelentést teszünk a rendőrségen, és kíváncsian várjuk, hogy hová vezetnek a nyomozás szálai”

– írta rövid közleményében a Magyar Szocialista Párt.

Camara-Bereczki Ferenc önkormányzati képviselő a saját Facebook-oldalán osztotta meg az egyik plakát fotóját, amin fényképe mellett a „Ha egy ló lehet konzul, egy majom is lehet képviselő.” szöveg szerepel.

A féli bissau-guineai származású fiatal politikus a közösségi oldalon mindössze annyival kommentálta az esetet, hogy „Nem tudnak méltósággal veszíteni”, pártja azonban kijelentette, hogy elítéli a rasszizmus minden formáját, és megvédi a képviselőt.

Camara-Bereczki az önkormányzati választásokon egyéniben szerzett mandátumot.

Kapcsolódó cikkek

50 millás térkőgyártó üzem az apósnak, alapítvány és egyesület az asszonynak, szeszfőzde saját részre.

O.L.K.T.

Helyzetkép Magyarországról. VIDEÓ

O.L.K.T.

Magyar György: 8 éve kétmilliárd forint adomány gyűlt össze a vörösiszap-károsultaknak, egyetlen fillért sem kaptak belőle, mert a Fidesz lenyúlta! (+Videó)

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!