MSZP: Feljelentjük a Fideszt!

Józsefváros több pontján rasszista szöveg kíséretében plakátolták ki Camara-Bereczki Ferenc önkormányzati képviselő fotóját.

„Miután politikusunkat egy az orbáni gyűlöletpolitikán nevelkedett gyáva senkiházi megtámadta, feljelentést teszünk a rendőrségen, és kíváncsian várjuk, hogy hová vezetnek a nyomozás szálai”

– írta rövid közleményében a Magyar Szocialista Párt.

Camara-Bereczki Ferenc önkormányzati képviselő a saját Facebook-oldalán osztotta meg az egyik plakát fotóját, amin fényképe mellett a „Ha egy ló lehet konzul, egy majom is lehet képviselő.” szöveg szerepel.

A féli bissau-guineai származású fiatal politikus a közösségi oldalon mindössze annyival kommentálta az esetet, hogy „Nem tudnak méltósággal veszíteni”, pártja azonban kijelentette, hogy elítéli a rasszizmus minden formáját, és megvédi a képviselőt.

Camara-Bereczki az önkormányzati választásokon egyéniben szerzett mandátumot.

Kapcsolódó cikkek

Szijjártót kiakasztotta az újabb brüsszeli pofon!

O.L.K.T.

Mellár Tamás: A Fidesz aljas és primitív!

O.L.K.T.

Ki a jó magyar?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!