MSZP: Feljelentést tettünk életveszélyes fenyegetés büntettének alapos gyanújával!

Az MSZP ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést a Pollreisz Balázs győri összellenzéki polgármester-jelöltet ért életveszélyes fenyegetés miatt.

Pollreisz Balázsnak, az ellenzék és több győri civil szervezet polgármesterjelöltjének fenyegető levelet hozott a posta, de a szokásos mocskolódáson túl, most halálos fenyegetést is tartalmazott a névtelen küldemény – írják közleményükben a szocialisták, akik egyértelműen utalnak az Orbán-kormány és a kormányoldali média felelősségére is az ügyben.

Az MSZP a feljelentés mellett felszólította a Fideszt, hogy

„addig vegyen vissza az uszító propagandájából, amíg gyűlöletpolitikájának következményeként tettlegességig nem fajul a helyzet”.

Mint cikkünk nyomán köztudottá vált, az ellenzék közös győri polgármesterjelöltjét és az ellenzékieket egy névtelen levélíró szerint „ki kéne irtani, vasvillára felszúrni, máglyán elevenen elégetni, felakasztani”.

Tegnap az MSZP elnöke Tóth Bertalan is feljelentést tett szintén életveszélyes fenyegetés miatt.

Kapcsolódó cikkek

Kórházba vinné Nagy Ferót a DK: „Nem árt, ha hoz magával egy testőrt is”

O.L.K.T.

A kórházakat nem kell, de az NB II.-es focipályákat kötelező lesz fűteni!

Rubóczki Tamás

A török hadsereg napalmot és foszfort vetett be!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!