MSZP: Életveszélyes fenyegetést kapott az egyik képviselőnk, ezért feljelentést teszünk!

Kádárista vörös patkánynak nevezte és a rongyaival való felakasztással fenyegette meg egy férfi az MSZP politikusát, Komjáthi Imrét – mondta kedd reggel Facebook-videóban Ujhelyi István, a párt európai parlamenti képviselője. A megosztott információk szerint a szekszárdi fenyegetőt rendszeresen katonai öltözetben látni.

Az MSZP feljelentést tesz a fenyegetés miatt. Ujhelyi szerint Kövér László fideszes házelnök köteles beszéde óta megtanulta a magyar társadalom, hogy

„Egymást kötéllel nem fenyegetjük”.

A párt egyértelművé tenné üzenetét, hogy

„el a kezekkel az aktivistáinktól, el a kezekkel a politikus társainktól”.

Ujhelyi István tavaly kapott üzenetet a fideszes szimpatizáns Vadhajtások.hu blog vezetőjétől és társaitól, mikor szeptember 19-én felakasztottak a Kossuth téren egy arcképével ellátott bábut.

Az 2üzenetet” az után kapta, hogy az Európai Parlament elfogadta a kormányt elmarasztaló Sargentini-jelentés megállapításait és a magyar szavazatok felfüggesztésének eljárást indította meg, eddig példátlanul.

 

olkt.hu/Facebook

Kapcsolódó cikkek

Skizofrén…? Kényszermozgás.

O.L.K.T.

Csak az a kérdés, mennyivel nyer a Fidesz

O.L.K.T.

Mészáros Lőrinc: “Azt vallom, hogy egy fillért se kapjon az a nyugdíjas, aki nem dolgozik le legalább 75-80 évet, hiszen csak így tanulja meg a magyar, hogy..”

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!