MSZP: A fél ország éhen hal, miközben a Fidesz ismét több milliárdért hirdeti, hogy Magyarország jobban teljesít szlogent!

A dolgozói szegénység jobban teljesít:

minden negyedik munkavállaló minimálbérért dolgozik
A Fidesz ismét több milliárdért hirdeti, hogy Magyarország jobban teljesít, miközben 1,1 millió ember, minden negyedik munkavállaló minimálbérért dolgozik, az EU egyik legalacsonyabb béréért.

– mondta el Harangozó Gábor az MSZP elnökségi tagja.

Harangozó Gábor pártja szerint a fideszes hatalom a rabszolgatörvénnyel azt akarja, hogy Magyarországon mindenki egyre többet dolgozzon kevés pénzért azért, hogy a fideszes oligarchák cégei jobban teljesítsenek.

Ezt ajánlja a Fidesz a dolgozóknak: megalázó béreket és kizsigerelő túlórát. Erre mondunk közösen nemet a szakszervezetekkel, a dolgozó néppel, civilekkel és az ellenzéki erőkkel – zárta sorait a szocialista politikus.

 

 

olkt.hu/MTI

Harangozó Gábor MSZP-s képviselő./kép. hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány Ferenc: “Tessék visszavenni az országot!”

Rubóczki Tamás

“Már csak az hiányzik, hogy valami idióta hitleres videót csináljon ebből is”

O.L.K.T.

Kínos kérdés a Fidesz lakossági fórumán!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!