Momentum: Borkai Zsolt a Fidesz igazi arca!

Sokan kérdezik, mit teszünk majd Újbudán, Budapesten, vagy bármelyik város élén, ha győzünk a választásokon. Én magam és az újbudai és budapesti ellenzék minden jelöltje rengeteget beszélget arról a választókkal, hogy hogyan építsünk közösen egy fenntartható, valóban családbarát, európai fővárost október 13-tól.

A Borkai ügy kapcsán azonban meg kell állnunk egy pillanatra. Borkai Zsolt ugyanis nem arról híresült el, hogy ne tudná megszervezni rendesen a győri közlekedést, hogy kifolyna a szemét a kukákból, vagy ne lenne hely a győri bölcsődékben.

Borkai Zsolt megmutatta a Fidesz igazi arcát. A Fidesz azon arcát, amelyik unásig prédikál a keresztényi értékekről, a tartásról, a nemzetről, a család szentségéről, miközben megtűri soraiban az olyan gengsztereket, mint Borkai Zsolt.

A minimum lenne az, hogy Borkai lemond polgármesterjelöltségéről, kiléptetik a Fideszből és eljárás indul ellene. Ehhez képest mind Borkai, mind a Fidesz mossa kezeit, magánügyként hivatkoznak korrupcióra, közvagyonnal való visszaélésre, kokain-fogyasztásra Magyarország egyik legnagyobb városának polgármestere esetében.

Arról meg egy külön posztsorozatot kellene nyitni, hogy Borkai a saját gyerekei és felesége arca mögé bújva “fedezi” magát a gengszterügyeinek kirobbanását követően.

Október 13-án az igazi kérdés az, hogy szó nélkül hagyjuk-e azt, hogy gengszterek vezessék a magyar városokat. Ne hagyjuk! 🇭🇺🇪🇺

 

Szerző.: Orosz Anna a Momentum elnökségi tagja.

Kapcsolódó cikkek

ÉLŐ: Elállta az ellenzék a pulpitust. Azt tervezik, hogy nem engedik fel a házelnököt. Most szavaznának a “rabszolgatörvényről” is #parlament …

O.L.K.T.

Rig Lajos nyílt levele Orbán Viktornak!

Rubóczki Tamás

Az itthon élő magyarok jókora hányada sem érzi otthonának ezt az országot

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!