Molnár Zsolt passzívan leszek agresszív!

Nem tudom, milyen titkosszolgálati jelentéseket olvatam, lehet, hogy a hegyikarabahit vagy a pirézt, de ott azt említették, hogy ön nem tesz mást, mint a Fidesznek dolgozik azáltal, hogy az ellenzéket szét akarja verni

– mondta Molnár Zsolt az ATV kedd esti műsorában Stumpf Andrásnak, miután a Válasz Online újságírója szóba hozta az MSZP budapesti elnökét egy évtizede kísérő lojalitási kérdést (a 8. perctől jön az említett rész). Stumpf nem állított, hanem kérdezett Molnár állítólagos fideszes kapcsolatairól, és két korábbi cikkre utalt (a Direkt36 írására és az Indexére). Hiába várt azonban cáfolatot, vagy elvi állásfoglalást. Az újságírót a politikus egyszerűen visszavádolta. Nyilván azt hitte, ezzel a módszerrel sikerül azt jelezni, mennyire tarthatatlanak az ellene felhozott vádak, hiszen ő maga is bármikor ki tud ilyeneket találni a másikkal szemben.

Csak hát egy képviselőnek nem az a feladata, hogy feszült kocsmai viták színvonalán kiengedje magából a passzív agresszív énjét. Hanem hogy válaszoljon az újságírói kérdésre. Akkor is, ha már unja. Nem kíván a másiknak boldog karácsonyt, és nem mondja el tizenhatszor, hogy üzleti ügyekkel nem foglalkozik. Pláne nem oktatja ki a miniszterelnököt felemelt mutató ujjal, hogyan kéne kezelni a sajtó kérdéseit, és menekül maga is cinikus visszatámadásba, amint számára kellemetlen valami.

Egyszer azért meg kéne magyaráznia Molnárnak, miért épp abba az irányba mozdul el necces helyzetekben, amerre a Fidesz érdekét találni (például a tévészékház hátsó bejáratánál). Ha már az ellenzéki szavazókért dolgozni, komolyan kéne venni a tájékoztatásukat.

olkt.hu/hvg.hu

Kapcsolódó cikkek

Újabb szép magyar siker: Orbán Viktor náci vezérként jelenik meg egy szlovén lap címlapján

O.L.K.T.

Ne vegyél szemetet! ” A TE MŰVED EMBER!” VIDEÓ

O.L.K.T.

Ez a betegség reméljük nem fertőző!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!