Molnár Zsolt: Felháborító a halottak hozzátartozóinak semmibevétele!

Mint ismert, a másodfokú bíróság helybenhagyta az elsőfokú bíróság határozatát és 15 milliós óvadék ellenében szabadlábon védekezhet tovább az ukrán hajóskapitány, akinek nyomkövetőt kell viselnie, és nem hagyhatja el Budapest területét.

Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s tagja szerint érthetetlen ez a történés, mint ahogy az a döntés is, amiben a balesetet okozó hajó szabadon elhajózhatott a hajózási igazságügyi szakértők vizsgálat nélkül.

Felháborító az ügy kezelése és az áldozatok hozzátartozóinak semmibevétele – írja Molnár Zsolt a Népszavához eljuttatott reagálásában.

Közölte: 15 millió forint áll szemben 28 ember halálával.

Ezt nem hagyhatja figyelmen kívül egyetlen jó érzésű döntéshozó sem. A képviselő magyarázatot vár a bíróság és a kormány illetékeseitől, miként fordulhatott elő ez a szakmai hiba sorozat, mely előtt értetlenül áll a magyar társadalom.

 

olkt.hu/mszp.hu

Kapcsolódó cikkek

Ők is csatlakoznak

O.L.K.T.

A Fidesz nem merte kiadni ezért széthazudta az MSZP közleményét Tiborcz Istvánról – mi lehozzuk!

Rubóczki Tamás

Elmeorvost neki, de nagyon gyorsan!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!