Molnár F. Árpádot és a Kutyapárt elnökét lefújják könnygázzal, majd blokkolják az élő adást, a folytatást pedig fiókkal együtt törli a Facebook!

0

Orbán Viktor gyűlöletkormányának és az amerikai Mark Zuckerberg Európában illegális politikai szervezetének, a Facebooknak nyilvánvalóan az volt a célja, hogy kiszolgálva Orbán Viktor maffiamódszereit, erőszakos gyűlöletkormányzását, továbbá eltussolja az általuk elkövetett állami és hatósági köztörvényes bűntetteket, a betiltásokat és a bizonyíték-eltüntetéseket kieszközölje. Azonban Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, világszerte ismert tényfeltáró – tapasztalva Mark Zuckerberg szervezetének végeérhetetlen magyargyűlölő betiltásait – felhívta az amerikai betiltó portál, a Facebook által szintén egyre halmozottabban üldözött egyik HírAréna-munkatársat, Fodor Brigittát, hogy mentse le a könnygázas támadást rögzítő élő videót, mert az USA és a Facebook ellenségei a magyarságnak, és jó eséllyel hamarosan betilthatják és eltüntethetik a teljes felvételt.

Ez szintén megtörtént! Molnár F. Árpád előre bejelentése megint a bekövetkező valóságot tartalmazta! A Facebook nem csak a felvételt tüntette el a Föld bolygóról, de Molnár F. Árpád profilját is megsemmisítette azzal az indoklással, hogy ő nem azonos Molnár F. Árpáddal!

Zuckerberg szervezete hiába törölte a teljes profilt, a könnygázas videót sikerült időben lementeni, és más helyekre feltölteni:

Bővebben itt:http://hirarena.com/molnar-f–arpadot-es-a-kutyapart-elnoket-lefujjak-konnygazzal–majd-blokkoljak_2137?fbclid=IwAR3JFTPfc2G_qBxXNL2biVfGP_frWN2sbjHDqowHAWP2bLadEnuqcxoIBSA