Molnár Csaba: “A többi V4-es ország fényévekkel elver minket – mint Lúdas Matyi Döbrögit!”

A V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb – A munkának nincs becsülete, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot

A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok, a kormány által sokat hivatkozott V4-ek is; Csehország, Lengyelország és Szlovákia. Az Orbán-kormányt láthatóan nem zavarja, hogy becsületes munkából megélni nem, csak túlélni lehet: ez történik, ha luxusrepülők, yachtok, kisvasút és kastélyok bűvkörében élő, soha nem dolgozott urizáló gazemberek vezetnek egy országot.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországon a tisztességes munkának mindaddig nem lesz becsülete, amíg egy közpénzeken élősködő senkiházi kormány vezeti az országot.

A DK szerint amíg a Fidesz van hatalmon, a magyar bérek maradnak ott, ahol most vannak; egyik fideszes milliárdos oligarcha sem fog arra panaszkodni, hogy Magyarországon nehéz megélni.

A DK szerint a hosszútávú megoldás nem az elvándorlás, hanem a kormány leváltása: Orbánék európai kudarca után az önkormányzati választáson is vereséget kell mérni rájuk, hogy elkezdődjön a változás.

Szerző.: Molnár Csaba EP-képviselő (DK)

Kapcsolódó cikkek

Petschnig Mária Zita és Kéri László: Orbánt el fogja hagyni a szerencséje

O.L.K.T.

Péterffy Attila: Páva Zsolt és fideszes brancsa csődbe tették Pécs városát!

O.L.K.T.

Nincs klíma, a hőség miatt műtét közben a sebészek fejkendővel fogják fel az izzadságcseppeket

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!