Molnár Csaba: “A többi V4-es ország fényévekkel elver minket – mint Lúdas Matyi Döbrögit!”

A V4-ek között is a magyarok fizetése a legalacsonyabb – A munkának nincs becsülete, ha soha nem dolgozott politikus-oligarchák vezetnek egy országot

A legfrissebb adatok szerint már nem csak a nyugat-európai bérek vannak fényévekre a magyar bérektől, hanem lehagytak minket a környező országok, a kormány által sokat hivatkozott V4-ek is; Csehország, Lengyelország és Szlovákia. Az Orbán-kormányt láthatóan nem zavarja, hogy becsületes munkából megélni nem, csak túlélni lehet: ez történik, ha luxusrepülők, yachtok, kisvasút és kastélyok bűvkörében élő, soha nem dolgozott urizáló gazemberek vezetnek egy országot.

A Demokratikus Koalíció szerint Magyarországon a tisztességes munkának mindaddig nem lesz becsülete, amíg egy közpénzeken élősködő senkiházi kormány vezeti az országot.

A DK szerint amíg a Fidesz van hatalmon, a magyar bérek maradnak ott, ahol most vannak; egyik fideszes milliárdos oligarcha sem fog arra panaszkodni, hogy Magyarországon nehéz megélni.

A DK szerint a hosszútávú megoldás nem az elvándorlás, hanem a kormány leváltása: Orbánék európai kudarca után az önkormányzati választáson is vereséget kell mérni rájuk, hogy elkezdődjön a változás.

Szerző.: Molnár Csaba EP-képviselő (DK)

Kapcsolódó cikkek

Dr. Sándor Zsuzsa bíró: Orbán, Kövér, Handó trió egy kificamított bagázs

Rubóczki Tamás

“Ha Orbán Viktor felhatalmazna, hogy lőjem le Soros Györgyöt, lelőném”

O.L.K.T.

Egy erős nyílt levél Orbán Viktornak a pedagógusoktól!

Rubóczki Tamás