Moldova György: A halálos ítéletüket írták alá a nyugdíjasok, amikor a Fideszre szavaztak

Moldova szerint minden párt össze-vissza ígér a nyugdíjasoknak, és a szépkorúak nagy része azért szavaz a Fideszre, mert azt remélik, hogy majd az unokáiknak jobb lesz. (Látva az ösztönlény szintjén vegetáló fideszes nyugdíjasokat, ez teljes tévképzetnek tűnik Moldova György részéről – a szerk.)

Az író szerint a nyugdíjaskérdés a politikai pártok homokozója lett. Szerinte a Fidesz megnyeri a választásokat újra, de a nyugdíjasok élete ugyanúgy rossz marad, mint ahogy eddig rossz volt. A szépkorúakra szerinte csak anyagilag lehet hatni. Az embereknek kell egy próféta, ennek tekintették Kádárt is, s Orbánból is arra a fiatalemberre emlékeznek, aki ’89-ben beszélt a Hősök terén a koporsók fölött, s a prófétának kell jóllakatni őket, de a hatalom mégis leszarja a szegény nyugdíjasokat.

https://zsurpubi.hu/cikk/3354-moldova-gyorgy-a-halalos-iteletuket-irtak-ala-a-nyugdijasok-amikor-a-fideszre-szavaztak/?fbclid=IwAR1xVsCuLhx-YioUlp2TOLKND6_W0zOghaW11Nqo71cGRTLL0U5pI9rvo5Y

Kapcsolódó cikkek

Pimposkefir

O.L.K.T.

Ekkora szégyen csak ebben az országban lehetséges!

Rubóczki Tamás

Fidesz: Gyurcsányék lebontanák a határzárat, ezzel szembe mennének a magyar emberek akaratával!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!