Mocskosul erősödik Magyarország!

0

A V4-ek között is hátul kullogunk

Szinte valamennyi gazdasági és szociális mutató vonatkozásában sereghajtó Magyarország a visegrádi országok közül. Ez derül ki az Európai Bizottság összesítéséből, amit arról készítettek, hogy a négy ország hogyan használta fel az uniós támogatásokat a csatlakozás kezdete óta. A lengyel és a szlovák nemzeti össztermék növekedése négyszerese volt a magyarénak.

2004 óta összesen 260 milliárd eurót költött az Európai Unió a négy visegrádi ország felzárkóztatására. Az Európai Parlamentben bemutattak egy jelentést, amelyből kiderült, hogy ebben az időszakban Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Magyarország közül GDP-arányosan hazánk kapta a legtöbb pénzt. Ennek ellenére a kezdeti azonos fejlettségi szintről Magyarország óriási hátrányba került a másik három tagállamhoz képest.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!