Mit is ír a hogyishívják?

Mit is ír a hogyishívják?

Az amerikai, nyugat Európai sajtó a Magyarországi demokrácia megszűnéséről ír. Na most aztán Orbánék egy frászban vannak, vagy még sem. Orbán és társai kényszerpályán vannak, a korrupció, az államilag támogatott maffia bűncselekmények miatt, nem engedhetik meg a kormányváltást. Az nekik és családtagjaiknak egyértelműen a börtönt jelentené. Ezért teljesen felesleges a “békés, nyugodt erőt” mutató tüntetések sorozata. Két okból is, az első, hogy egy diktátor még soha sehol nem ijedt meg a csendes többségtől. Csak abba a kertbe nem megy be senki, ahol a kutya haragosan ugat, mert TUDJA, hogy ha bemegy, hát harapni fog!
Arról már nem is beszélve, hogy ma már nem a demokrácia védelméről van szó! sokkal többről. A 128-as buszon rátámadtak egy 15 éves színes bőrű lányra, büdös niggernek aposztrofálta. Ez még nem is akkora baj, mint az hogy a buszon EGY ember volt aki a védelmére kelt, még a buszvezető is lapított. Turistákra rendőrt hívnak, és a rendőr oda megy “intézkedni”! TV műsorban lincseléssel fenyegethet egy “publicista”, és nem indul eljárás ellene. A “Soros stop” törvényt szinte mindenki a civil szervezetek elleni törvénynek hiszi a társadalom, miközben azt MINDENKI ellen fel lehet használni. Akár egy tüntetés szervezője ellen is. Ezzel máris vége lenne a “Mi vagyunk többen” békés tüntetés lehetőségének is.
A “mások” elleni támadások szaporodása, és azok büntetés nélküli maradása, már a fasizálódás első, még óvatos lépései. Vagy radikalizálódnak a tüntetések, és ekkor Orbán kénytelen tárgyalni, vagy Áder János hallgatólagos támogatásával az Orbáni diktatúra, akár véresre is fordulhat. Ne ringassuk magunkat tévedésbe, ez nem túlzás… Előbb egy “nigger kurvát” verbálisan megtámadnak, és ha nem száll le a kislány akkor a tettlegesség sem marad el? Valaki kimeri mondani, hogy ha a külföldiek (arabok, törökök, afrikaiak, kínaiak) elmenekülnek az országból, az Orbán csürhéje nem fog a cigányokra, zsidókra, és az ellenzékiekre támadni?
Ne számítson senki a falvak lakosságára, mert ők nem fognak megmozdulni. Soha nem is tették, a falu oda áll, ahol erőt lát, de addig kivár. Csak a városokban történő a radikalizmus lehetőségét felmutató megmozdulások akadályozhatják meg a “Duna-parti cipők” ismétlődését.
1956 megismétlődésétől sem kell tartani, mert az akkori embertelenségeket a mai “Fideszesek” apjai/anyjai követték el. Szándékosan nem jobboldalinak neveztem őket, mert sem azok, sem a Fideszesek NEM jobboldaliak. Ők egyszerűen gyűlölettel eltel gazemberek.

Természetesen a fentiektől függetlenül ott leszek a tüntetésen, mert reménykedek abban, hogy tévedek. Egyben kérek minden részvevőt, hogy NE provokáljuk a rendőröket, mert jó ha mindenki tudja… Az ember, ha egyenruhát húz, megszűnik embernek lenni. Akkor már csak a parancs létezik a számára, a szemben álló kislány, még ha virágot is fog, már ellenség. Aki volt katona, az tudja, hogy ez így van.

Gábor Simó/facebook

Kapcsolódó cikkek

Önöket ki kell űzni ebből a házból, nincs helyük itt! VIDEÓ

O.L.K.T.

Niedermüller Péter: Holnap és azután is maradnak, egészen addig, amíg a kormány „el nem takarodik”

Rubóczki Tamás

Plagi Pali nem bánja már hogy lemondott.

O.L.K.T.