Mindenszentek napján is megfélemlítenek és riogatnak

A migrációt csak egységes európai fellépés állíthatja meg, mivel az embercsempészet irányítói mindig megtalálják a korrumpálható hivatalnokokat – mondta Nógrádi György a Fidesz kedvenc biztonságpolitikai szakértője az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Véleménye szerint

“a háború sújtotta országokból érkezők személyazonosságát nem lehet teljes körűen ellenőrizni, a kibocsátó országoknak pedig nem érdekük, hogy visszafogadják az Európából kiutasított menedékkérőket.”

Hangsúlyozta, hogy az olasz kormány politikai okokból nem akarja elismerni a migráció jelentőségét, de a választók is tudják, hogy a kabinetnek nincs jövője hosszabb távon.

A német vezetés számára viszont – mint fogalmazott – létkérdés, hogy választ találjanak a problémára, hiszen Németországban állandósult a feszültség a bevándorlás miatt.

“Angela Merkel kerüli a nyilvánosságot, pártja pedig az idén minden választást elbukott, és az sem biztos, hogy a kormánya kitölti a hivatali idejét a következő parlamenti választásig”

– tette hozzá Nógrádi György.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Parádés videót adott közzé Kozma a Tamás a Facebookon. Íme:

O.L.K.T.

Tilos lesz a munkahelyi facebookozás.

H Miklós

Semjén Zsoltnak jutott a színházak kinyírásának a feladata

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!