Minden magyar családnak 775 ezer forintjába kerül a paksi atomerőmű két új blokkja

A hazai sajtó és a szakértők élénken találgatják mi lehet a több évtizedre nyúló gigahitel valóságos háttere. A 444 mai cikkében eljut odáig, hogy a projekt gazdasági hatása meg sem közelítheti azt az értéket, amit Lázár János hangoztatott, ráadásul nem igaz Lázár azon állítása sem, hogy a megállapodás már megkapott minden uniós engedélyt.Az Index számításai szerint minden magyar családnak 775 ezer forintjába kerül a paksi atomerőmű két új blokkja, amellyel most a magyar piacra segítjük a Roszatomot és ezzel hosszabb távon sem szabadulunk az orosz befolyástól.
A valódi okok felkutatásában a HVG röptette fel az első fecskét, miszerint a Roszatom magyar képviselője a Fidesz holdudvarból érkezett. A szovjet orosz óriáscég, már 2012-ben Bács Zalánt vette fel budapesti irodájának vezetésére.A Vincent szerkesztőségébe azonban ma reggel olyan fotót fújt be a szél, amely rávilágít arra, hogy Orbán Viktor putyinista kötődése sokkal régebbre vezethető vissza és teljesen új alapokra helyezi a min. 10 Mrd eurós adósság körüli találgatásokat.Hol született a nagy ötlet? 2014.

Forrás: Maya Politizáló/https://orulunkvincent.blog.hu/…/a_putyin-orban_alku_igazi_…

Kapcsolódó cikkek

Egy 90 ezer forintos ajtót a Fidesz 350 ezerért adott át!

Rubóczki Tamás

Néha nézzétek meg a régi videókat is!

O.L.K.T.

Kiszivárgott információk szerint a nyugdíjprémium és az Erzsébet-utalvány átverés!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!