Minden ellenzéki képviselőnő, kiállt a 18 éves Blanka mellet, csak Dúró Dóra nem!

0

Minden ellenzéki képviselőnő kiállt a lány mellet, Minden ellenzéki képviselőnő, kiállt a 18 éves Blanka mellet, csak Dúró Dóra nem!  Dúró Dóra nem!

Nyílt levelet írtak az ellenzéki országgyűlési képviselőnők a kormánymédia által megtámadott Nagy Blankának, írja pénteki közleményében a DK.

Mint fogalmaznak,

nem ismerünk, nem tudjuk valójában ki vagy, egy dolgot tudunk: iszonyatosan bántanak mostanában, mert volt bátorságod gimnazistaként pár mondatot mondani szívedből, lelkedből saját országod kormányáról. Voltak benne erős szavak, mondatok. Mi is szoktunk ilyeneket használni időnként. Nincs ezzel baj. A baj azokkal van, akik most bántanak, gyaláznak téged.

Az ellenzéki képviselőnők szerint mindegy, hogy igaza van-e vagy sem, mert nekik sincs mindig igazuk, de joguk van ahhoz, nyilvánosan beszéljenek a hazájukról úgy, ahogy gondolkodnak róla.

A magyar Országgyűlés képviselőnőiként azt mondjuk neked, hogy nagyszerű ember vagy. Nem a valamelyik tantárgyból elért jegyed, hanem tisztességed, emberi becsületed, helytállásod, bátorságod minősít. És ezekből nálunk most ötöst kaptál. Ismeretlenül is becsülve fejezzük ki tiszteletünket és kívánunk neked erőt megküzdeni a saját ügyedet, ami a mi ügyünk is.

A levelet az alábbi képviselőnők jegyzik:

Bangóné Borbély Ildikó
Bősz Anett
Demeter Márta
Gurmai Zita
Hohn Krisztina
Kunhalmi Ágnes
Potocskáné Kőrösi Anita
Schmuck Erzsébet
Szabó Tímea
Szél Bernadett
Vadai Ágnes
Varga-Damm Andrea

Forráshttps://hirturi.blogspot.com/2019/01/minden-ellenzeki-kepviselono-kiallt-18.html?m=1

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!