“Mimagyaroknak tetszik a népirtás ami Szíriában folyik”

0

Havasi Bertalan tájékoztatójában közölte, hogy Orbán Viktor Erdogan elnökkel való találkozója a lehető legbarátságosabb légkörben zajlottak, azt viszont határozottan cáfolta, hogy szájon csókolták volna egymást.
Hozzátette: az igen népszerű Gül Baba türbéje után közös finanszírozással a városligetben néhányszáz fa kivágása után megépítik az Ali Baba és negyven rabló türbéjét is, az ünnepélyes átadásra Németh Szilárd fog törökös pacalpörköltet készíteni, ami abból áll, hogy folyamatosan kelet felé keveri a főztjét.
Ugyanakkor Orbán Viktor, miközben huncut mosollyal megropogatta Erdogan hátán lévő golyóálló mellényét, elmondta neki, hogy mimagyaroknak tetszik a népirtás, ami Szíriában folyik, mert egyezik a keresztény szabadság alapelvével és, ha kell mimagyarorszság felajánlja legjobb lovasezredét segítségül.
Ezzel egy időben Szijjártó Péter, ahogy az egy jó kakaduhoz illik.miután rárepült az azeri elnök vállára tizenhétszer kiáltotta világgá, hogy az jó, hogy a török hadsereg gyilkolja a kurd lakosságot,
A szóvivő végezetül elmondta, hogy ezután a fontos találkozó után Orbán Viktor a nem kormánygéppel Mongóliába utazik, ahol a tatárjárás 779. évfordulója alkalmából a jövő évben az Osztapenko szobor helyére Batu kán és Dzsingisz kán lovas szobrát fogják ünnepélyesen felavatni. Ezzel Schmidt Mária ismert történészt bízzák meg, aki párhuzamosan kutatja Orbán Viktor és Dózsa László (- 1942) szerepét az akkori eseményekben.

Gábor Breyer írása. Címe: Álhír

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!