Miközben a Fidesz Áder, Darák vagy éppen Handó fizetéséért aggódik, addig idén már 22-en hunytak el fagyhalál miatt saját lakásukban!

0

A Miniszterelnökség közleményben kérte számon az MSZP-t és Tóth Bertalan pártelnököt az MSZP karitatív tevékenységével kapcsolatban, amiért szóvá tették, hogy nem a fideszes elit – köztársasági elnök, államtitkárok, hivatali vezetők – milliós fizetéseit kellene emelni, hanem az egészségügyben, oktatási területen, közszérában dolgozók, valamint a nyugdíjasok, és a szociális ellátásokban részesülők juttatásait kellene felzárkóztatni.

A szocialisták szerint nincs rendben, hogy miközben Borkai Zsolt milliókat szórakozhatott el a hajókirándulások alkalmával, a Fidesz-KDNP kormányzásának köszönhetően 238 ezer nyugdíjas havonta 93 ezer forintnál kevesebb pénzből él. Nincs rendben, hogy amíg idén közel 100 milliárdot költenek a fideszes propagandatévé finanszírozására, adományokat kell gyűjtenie egy állami, adófizetői pénzekből fenntartott kórháznak, hogy biztosítani tudja a betegellátást.

Az sem elfogadható, hogy miközben a Fidesz Áder János hárommilliós fizetéséért aggódik, már 22 honfitársunk fagyott halálra – hangsúlyozta szombati közleményében az MSZP.

Az ellenzéki párt hozzátette:

nincs rendben, hogy a 10 éve kormányzó fideszes elit ahelyett, hogy – elnézést kérve – változtatna a politikáján, és tenne valamit az emberek mindennapi problémáinak megoldása érdekében, azt támadja, hogy az MSZP képviselői a saját fizetésükből mennyit jótékonykodnak.

Az ellenzéki párt hangsúlyozta: Áder Jánost tartsa el inkább a Fidesz.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!