Miközben a diktátor a Várba költözik, a második legszegényebb nép a magyar az EU-ban!

Bizony, ezek a tények! Nem Soros, nem az ellenzék, az orkok, vagy aprócska zöld lények találták ki, ahogy azt a kormánypárti álhírgyárak rendre igyekeznek belehazudni az emberek képébe, ha a kormány számára kellemetlen hírekről (értsd: a valóságról) van szó.

Az Eurostat felméréséből kiderült, hogy Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, és a korábbi évekhez képest is romlott a helyzet. Az életszínvonal tekintetében egyedül Bulgáriában rosszabb ez a mutató.

Elgondolkodtató, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor hazánk 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, a tavalyi évre már 68 százalékra nőtt. Érdekesség továbbá, hogy a lakájmédia által lejáratni próbált Ausztria a harmadik helyen áll (117 százalék).

Közben, ahogy arról mi is beszámoltunk, folyamatban van a miniszterelnök és titkárságának Várba költöztetése, első munkanapját ott kezdi meg 2019-ben Orbán.

És még mindig százezrek nyelik kérdés nélkül a propagandát.

 

 

 

olkt.hu

Kapcsolódó cikkek

A jogállamiság becsületbeli ügy?

O.L.K.T.

Hát persze…” Magyarország jobban teljesít”. Véglegesen leszakadunk?

O.L.K.T.

Baj van, nagyon nagy baj. Európának annyi! :(

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!