Mikor lesz jogállam?

0

BIZONYÍTÉK VAN? KÉTHARMAD NINCS? CSALÁS VOLT? JOGÁLLAM LESZ?

“Egy tisztességes választás eredményeit mindenkinek el kell fogadnia. Egy tisztességtelen választás eredményeit senki nem fogadhatja el. Éppen ezért kötelességünk megállapítani, hogy melyikkel állunk szemben.”

Olvasd el a Platón Riport eredményeit, és döntsd el Te! Töltsd le azonnal és oszd meg azonnal, mert hamarosan lelőhetik a szerverünket! Olvasd el végig! Az Összefoglalót is. Mondd el, hogy megrendült-e a választás tisztességességébe vetett bizalmad. Nem az a kérdés, hogy ki nyert vagy mennyivel, hanem hogy tisztességes volt-e a választás. A csalás az csalás. Az elkövetkezendő három nap az utolsó esélyünk megállítani, ha nem jó kezekben van a hatalom. Jogászokat és további elemzési eredményeket várunk, mert egyedül nem leszünk képesek áttolni ezt a nagyrészt a Fidesz kezében lévő államapparátuson. Profi jogászok kellenek, vagy megy a riport a fiókba. Oszd! Kérjük használják fel az eredményeinket: Platón_Riport.pdf A korábban küldött fájlt frissítettük. Kérjük mindent töltsenek le a mirror-ok valamelyikéről minél hamarabb, mert lelőhetik a szerverünket:
Elsődleges elérhetőség (adatfájlok): http://platonpart.hu/public/adatigeny/ Mirror 1: http://80.211.222.208/data/platon_part_mirror/ Mirror 2: https://drive.google.com/open…

A riportot itt találod meg.

 

olkt.hu/Platón Párt Facebook