Mikor bukik meg Orbán Viktor?

Ha a címben feltett izgalmas kérdésre felelősségteljes és tényszerűen megalapozott választ szeretnénk adni, akkor bátran ki lehet jelenteni a következőt:

– Tudja azt az a jó radai rosseb, illetve maga az öreg ördög, más azonban nem.

Magyarország tisztes állampolgárainak ennek a váratlan eseménynek a bekövetkeztéig el kell foglalni magukat valami értelmes, hasznos cselekedettel. Egymás bosszantása és lelkes szidalmazása, bár rendkívül szórakoztató és vidám szabadidős tevékenység, sajnos nem tartozik ebbe a kategóriába. Ennek csupán élvezeti értéke van, bár ezt sem szabad lebecsülni.

Az Úr 2019. esztendejének május havában az országban forradalmi hangulat nincs. Aki ezt állítja, az rendíthetetlenül bízik a saját elgondolásaiban. Az közvélemény-kutatási adatok szerint az összes megkérdezettek 22 százaléka a lehetséges világok legjobbikában érzi magát. 33 százaléknyi izgága polgártársunk nem nagyon tudja elhelyezni magát a NER-ben. A fennmaradó 45 százaléknyi jámbor lélek pedig egyáltalán nem mutat érdeklődést Orbán Viktor gazdasági vállalkozása, illetve a magyarországi pártok további sorsa iránt. Jelenleg nekik van masszív többségük. Természetesen semmiképpen sem lehet őket tiltakozóknak tekinteni, mivel egyáltalán nem azzal foglalkoznak. Mindössze kiszálltak a játékból.

2020-ig ez helyzet persze megváltozhat, ha hirtelen előkerül valahonnan egy szivarozó Fidel Castro és megdönti Fulgencio Batista korrupt rendszerét.

A jelek szerint a biztos pártválasztók 43 százalékára semmiféle káros hatással nincs a nemzeti korrupció, a monumentális pénzlenyúlások rendszere, Matolcsy György vidám kalózkodása, az ország elszigetelődése és egyre növekvő elszegényedése. Ők 2006-ban teljes idegösszeomlást kaptak az őszödi beszédtől, aminek tragikus hatása alól azóta sem tudják magukat kivonni. Ennek keserves súlyát valószínűleg halálukig cipelni fogják. Életük legfőbb támaszának és értelmének a puritán, szegénységi, őszinteségi és nemzeti önállósági fogadalmat tett Orbán Viktort tekintik. Részben javíthatatlan idealistákról, rendíthetetlen rajongókról, részben gazdag és sikeres üzlettársakról van szó.

Az, hogy minden második honfitársunk egyáltalán semmi értelmét nem látja annak, hogy pártot válasszon magának, a magyar politikai elit látványos csődjét jelenti. Nincs senki, aki meg tudná győzni őket arról, hogy képviselné az érdekeiket. Ha úgy tetszik rendíthetetlenül ellenállnak a szavazásnak. Nem lehet őket ezért hibáztatni, mivel nem mihaszna léhűtőkről van szó. A legnagyobb gond talán az lehet, hogy a rendszerváltásra nem készítették fel őket időben, illetve túl sokat ígérgettek, pontosabban hazudoztak nekik. Jelenleg a FIDESZ-KDNP ipari méretekben teszi ezt.

Egyes teoretikusok szerint az egyetlen megoldás a demokrácia visszaállítására az Orbán-rendszer teljes és totális elutasítása, bojkottja.

Forrás:https://nemgogol.blog.hu/2016/05/30/mikor_bukik_meg_orban_viktor#more8760500

Kapcsolódó cikkek

Itt a Fidesz válasza a profession.hu adataira – Csökkent a nyilvántartott álláskeresők száma

Rubóczki Tamás

G. Fodor féle szennylap máris pocskondiázza az új szlovák Liberális Köztársasági elnök nőt!

Rubóczki Tamás

Hány gyermek halála ébreszti fel a döntéshozókat?

H Miklós