Migráció. Be, vagy kivándorlás a rosszabb?

Hozzávetőlegesen 3,5 millió szír menekült és megközelítőleg félmillió iraki menekült él Törökország területén. A török állam gondoskodik az ellátásukról, amiért ezek a menekültek hálásak lehetnek Erdogánnak.

Az EU-török megállapodásnak köszönhetően a migrációs hullám megállt, Törökország nem engedi a migránsokat Európa irányába.

A “migráns”- áradatot tehát nem Orbán állította meg a kis méregdrága kerítésével, hanem az EU, karöltve Törökországgal. De emiatt nem kell a magyaroknak olyan nagy hálát érezniük Ördögám irányába, ugyanis Magyarország nem menekültcélpont; a mi hazánk számukra csak egy átjáró lett volna. A menekülteknek Magyarország ugyanúgy nem perspektíva, ahogy sok polgátrásunknak sem az, hisz láthatjuk: aki teheti, az megy Nyugat-Európába dolgozni, boldogulni, szaporodni.

Orbánnak akkor lehetnek hálásak a magyarok, ha le tudja állítani a kivándorlást, méghozzá nem olyan megosztó frázisokkal, mint “Az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz”, hanem olyan életfeltételek megteremtésével, amelyek vonzóbbá teszik a magyarok számára a saját hazájukat, mint egy másik országot, az övéktől eltérő kultúrával, ahol a gyerekeik nem az anyanyelvükön fognak tanulni, az unokáik pedig nem fognak vágyódni a nagyszüleik szülőhazájába.

Kapcsolódó cikkek

Vagy a háj nagy, vagy a golyóálló mellény (Fara-muci :D )

O.L.K.T.

Majka beszólt Pataky Attilának, de rendesen.

O.L.K.T.

Fidesz: A Parlamentnél és Budapest utcáin randalírozó csőcselék mind Gyurcsány, Soros, Vona csőcseléke!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!