Miért?…. már eldöntötték, hogy kormányon marad? – Idén is találkozik Orbán és Putyin, de csak a választások után!

Nem marad el a szokásos év eleji csúcstalálkozó, csak egy később időpontban lesz megtartva. A helyszín viszont még kérdéses, de most elvileg Orbán Viktor utazna Vlagyimír Putyinhoz, de lehet Putyin jön majd  a szegedi csillagba beszélőre!

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin általában az év elején találkozik egymással, de egészen eddig semmilyen hír nem jött arról, hogy idén is megejtenék szokásos meetingjüket. Az mfor.hu ezért megérdeklődte a külügynél, mi újság a találkozóval, ahonnan azt a választ kapták, hogy az egyáltalán nem került le a napirendről, csak a felek év eleji elfogaltsága miatt most egy később időpontban tartják meg azt. Mivel mind a magyar miniszterelnöknek, mint az orosz elnöknek meglehetősen sűrű a naptárja az év első harmadában, a találkozóra időpont egyeztetés függvényében az év későbbi részében kerülhet sor – közölte az mfor.hu-val a tárca, amely szerint így a szokásos csúcsra a választások után kerül majd sor. Az idei találkozó napirendje még nem ismert, de a paksi beurházás alighanem témát szolgáltat majd a portál szerint. A helyszín még nincs tisztázva, a 444 összesítése szerint most Moszkva lenne a soros, tehát Orbán utazna Putyinhoz, hiszen tavaly az orosz elnök járt Budapesten.

 

(OLKT/444.hu/mfor.hu)

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan összeomlik az Orbán rezsim Mellár Tamás szerint.

H Miklós

Steinmetz Ádám: Szégyen!

O.L.K.T.

Halász János: népességcserén dolgoznak a Soros-szervezetek!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!