MIÉRT HAZUDIK AZ ORIGO OLYASMIT, AMI PÁR KATTINTÁS UTÁN CÁFOLHATÓ?

Origo: A magyarellenes Sargentininek még diplomája sincs

EZZEL SZEMBEN A VALÓSÁG:
újkori történelem, Amszterdami Egyetem (specializáció: a totalitárius rendszerek és Európa demokratizálása) (1999); mesterfokozat (1999);

MIÉRT HAZUDIK AZ ORIGO OLYASMIT, AMI PÁR KATTINTÁS UTÁN CÁFOLHATÓ?

Csak mert tudja, hogy az olvasói nem kattintgatnak sehová, hanem simán benyalnak minden hazugságot?
1986 és 1992 között az amszterdami Spinoza Lyceum középiskolába járt. Önéletrajza szerint a középiskola után modernkori történelmet tanult az Amszterdami Egyetemen a totalitárius rendszerekre és Európa demokratizációjára specializálódva, és 1999-ben mesterfokozatot szerzett.[3][4] 1990 óta aktív politikailag, először a balodali Pacifista Szocialista Párt politikai ifjúsági szervezetében, a PSJG-ben, később pedig a DWARS, a Balodali Zöldek politikai ifjúsági szervezetében, egy új politikai pártban dolgozott, amely a PSZP-ben egyesült. Tanulmányai alatt is aktív volt a nemzetközi hallgatói mozgalomban. Vegetáriánus. 1995–96-ban a holland Nemzeti Hallgatói Unió titkára, 1998-tól az Európai Hallgatói Unió vezetőségi tagja volt.

2002-ben beválasztották az amszterdami városi tanácsba, miután 1999-től 2002-ig a testület kooptált asszisztense volt. 2006-tól 2009-ig az amszterdami önkormányzatban a Baloldali Zöldek vezetőjeként a munka és jövedelem, az ifjúságpolitika és a közrendet érintő kérdések szóvivője volt.[5][6]

Városi tanácsi tagsága mellett különböző civil szervezetekben dolgozott a fejlesztési együttműködés területén. 2000–2001-ben nemzetközi koordinátor volt az Európai Információk és Cselekvések Hálózata szervezetben, Dél-Afrikában. Ezt követően a Végzetes Tranzakciók alapítvány nemzetközi kampányának koordinátora, amely kiemelt kérdésként foglalkozik az afrikai polgárháborúkat finanszírozó illegális nemzetközi gyémántkereskedelemmel.[7] 2003-tól 2007-ig a holland Dél-Afrika Intézet lobbistájaként működött, azóta a fejlesztési együttműködési szervezetek európai szövetsége, a Eurostep szakértője.
Ennyit talán a hölgyről.
De ez leginkább a hazug Origóról szól. Mert “van az a pénz amiért korpásodik a fejbőr”!
OLKT

Kapcsolódó cikkek

Deutsch (már nem Für) Tamás: „El a kezekkel a csík- kólától!” Borkai üdvözölte a felhívást!

O.L.K.T.

Már a buktatáshoz is fáradtak a tanárok

O.L.K.T.

A Honvédkórház intenzív koraszülött centruma bezár, de több mint kétmilliárd forintot adunk Mexikónak templomépítésre

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!