Miért hallgat Orbán?

Egyre több politikai párt, egyre több fórumon hangoztatja, hogy nem csak 1300 menekültet ( migránst) engedett be Orbán, miközben Európa leghangosabb tiltakozójaként kántált a ‘kötelező betelepítés ellen’!

Mióta fény derült az évszázad legnagyobb, legdrágább hazugságára, azóta Orbán egy szót nem szólt, sőt a kormányzati kommunikáció is csak hablatyol. Az egy dolog, hogy nem találják a megfelelő választ a hazugságukra, mert ugye erre mit is lehetne, inkább támadásba lendültek. Még nagyobb intenzitással, figyelem elterelés végett, támadják Soros Györgyöt és a civileket.

A kormányzati hadigépezet mely uralja a médiát és szinte korlátlan tőkével rendelkezik, nem ismer kegyelmet. Az évszázad átverését még több hazugsággal próbálják leplezni.

A miniszterelnök ez időtájt hallgat. Talán ez a legtöbb amit tehet!

Kapcsolódó cikkek

Orbán Gáspár és a Felház simán lenyúlta a Kétfarkúak szlogenjét!

H Miklós

Ingyen vadászott Borkai Zsolt

O.L.K.T.

Most igyak Coca-colát vagy ne igyak?

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!