Micsoda véletlen: A Belvárosban terjeszkedik Rogán Cecília cégének szállásadója

Rogán Cecília cégének székhelyében érdekelt, s az Orbán-rezsim kedvenc arab ingatlanosaival üzletel Váradi Ernő. Régi motoros a bizniszvilágban, most a Belvárosban nyit új ingatlanos vállalkozást.

Befektetéseket, elsősorban ingatlanügyeket intéz európai érdeklődőknek az Egyesült Arab Emirátusokban, illetve fordítva: emirátus-belieknek Közép- és Kelet-Európában a Hillaris nevű dubai cég. A vállalkozás honlapján igazgatóként Váradi Ernőt mutatják be, mint a térség szakértőjét, aki 1998 óta tevékenykedik Dubaiban. Váradi Magyarországon számos vállalkozásban ingatlanozik együtt a kurzusberuházásokban érdekelt Mellow-Mood-csoport tulajdonosaival, Hamdan Sameer Mahmoud-dal és cégtársával, Awad Zuhair Fathival. A két jordán üzletember a kezesei vállalkozásuk révén a milliárdos állami hitellel megtolt Párizsi Udvar beruházásnak, és működtetik egyebek mellett a Buddha-bar Hotelt a Ferenciek terén. Váradiról pedig a Direkt36 írta meg, hogy hozzá kötődik az az elegáns irodaház a Nap-hegyen, ahová Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata cége, a Nakama & Partners költöztette a székhelyét. Váradi partnerei, a Mellow-Mood-osok előszeretettel üzleteltek az V. kerülettel Rogán polgármestersége idején is. Maga Váradi is ide költözteti új ingatlanos cégét: a frissen bejegyzett Theaterplatz Zrt. a Vörösmarty téren működik majd, egyedüli részvényese Váradi. A cégnév, akár csak Váradi egy másik vállalkozásáé (Theatrom Piatcza) a Vörösmarty tér elnevezései voltak az 1800-as években – vagyis az üzletember is erősen kötődik Budapest szívéhez. A dubai ingatlanos befektető régi üzleti motoros. Számos ágazatban kipróbálta magát, ha nem is mindig koronázta jelentős siker a tevékenységét. Felszámolással szűnt meg a szintén a jordánokkal vitt szállodás cége, az Anna 2006 Zrt., kimúlt a Cooptourist retró utazásszervező, nehéz napok jártak a Betonútépítőre, kivonult a tőzsdéről és nevet is váltott az egykori győri lenszövő, a Pannon-Flax – ezek mind Váradihoz kötődtek az elmúlt években. A gazdasági szaksajtó is visszatérőként jellemezte az ismét Budapesten bizniszelő Váradit.

 

Az eredeti cikk itt található.: https://blog.atlatszo.hu/2017/12/a-belvarosban-terjeszkedik-rogan-cecilia-cegenek-szallasadoja/

(Átlátszó.hu)

Kapcsolódó cikkek

Az érdi fideszes polgármester lebuzizta Alföldi Róbertet

O.L.K.T.

És ennyi: Rogán Cecília is saját lábra állt a mi pénzünkből!

O.L.K.T.

Szanyi Tibor: Az MTVA székházánál történteknek EU-s nemzetközi következményi lesznek!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!