Mi van? 106 millióért építenek futódombot Felcsútra

Megáll az ész!

A Puskás Akadémiát működtető alapítvány ezúttal mindössze 1,1 milliárd forintos igényt nyújtott be a a 2019/2020-as szezonra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által jóváhagyott program szerint többek közt:

felújítanák a bentlakásos kollégiumot „ezáltal is komfortosabbá téve a fiatalok életét.” Valamint higiénia és egészségügyi okból teljes körű bútorok cseréjét, fürdő, közösségi helyiségek felújítását végeznék el.200 millióból solar lámpát, pályavilágítót vesznek,269 millió forintért beszereznének a stadion pályáját körbeölelő LED-falat,illetve 109 millióért egy buszt is vennének.

A legizgalmasabb tétel mégis az a

FUTÓDOMB, LÉPCSŐ ELNEVEZÉSŰ FELÉPÍTMÉNY”, AMIRE 106 MILLIÓT SZÁNTAK. 

A nagyjából 31 méter hosszú, 17 méter széles domb az alapítvány szerint a sportolók képességfejlesztését szolgálja majd. A képességfejlesztésre szükség is van, a Puskás Akadémia közelében sincs az alapításakor megfogalmazott céloknak. Orbán Viktor a 2007-es megnyitón azt mondta ,hogy
az első nemzetközileg is jegyzett játékosokat négy év múlva várjuk.

Kapcsolódó cikkek

Bayer Zsolti: “a liberálisok a törökök v@l@gát nyalják”

O.L.K.T.

Nincs karácsony migráns nélkül

O.L.K.T.

Államosítják a könyvkiadást

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!