Mi folyik itt? Ez tényleg szeretett hazánk , Magyarország?!

0

Világszám!
Ne gondoljuk, hogy leállt Orbán kilakoltatási támadása a magyar  bajbajutottakkal szemben! Moratórium van ugyan, de a tavaszi folytatásra még dühösebben kezdenek majd…ebben biztosak lehetünk. A moratórium előtt tömegével tették utcára a magyar embereket. A szemetet nem szállítják el, viszont a hajléktalanokra börtön vár. Nem vár viszont börtön Orbán macedón , jogerősen börtönre ítélt haverjára, hanem neki védelem jár, akár szembemenve az Unióval is. Ugyanakkor Magyar űrkutatási biztosa és többek között Kerékpározásért felelős kormánybiztosa is van már hazánknak.

Szinte minden napra kitalálnak egy-egy kormánybiztost, mindenféle baromságokra. És lopnak tovább pofátlanul…azt és ott amit és ahol lehet..

Hajdú-Bihar megyei Nyíracsád beírta nevét a magyar büszkeségek könyvébe. Biztos sok másban is élen jár a település, egyben azonban biztosan világelső! Nem húzzuk tovább az olvasó idegeit, kerékpárút építésben aranyérmesek lehetnének, ha lenne ilyen szám az olimpián, vagy a világbajnokságon. Nézzék az alábbi facebookon keringő képet!

Arról nem szól a fáma, hogy hány kormánypárti képviselő adta át a projekt elkészült szakaszát, ahogy arról sem, hogy mit kóstált, vagy ki ötölte ki a zseniális vonalvezetést. Így azt sem tudhatjuk, ki volt a kivitelező és ő kinek a kije. A lényeg: már használható!
És persze jó sok uniós pénzt lehetett lenyúlni.
Orbán persze fel van háborodva, mert a kormánya állítólak nulla toleranciát alkalmaz a korrupcióval szemben.

Vajon mivel nyomogatnák a fideszes honatyák a frakciószavazást követelő gombot Orbán parancsára kéz nélkül.
Mert bizony ezek lopnak. De nem keveset…Sokat!