Mészáros Lőrinc cimbije a Telenor-felvásárló egyik üzlettársa!

A HWSW szerint megvan a kapcsolat a Konzum-Opus csoport és a Telenor közép-kelet-európai leányvállalatait, így a magyart is felvásárló befektető, a cseh Petr Kellner tulajdonában lévő PPF Csoport között, vagyis még mindig nem kizárt, hogy a cseh vevő ellenére végül közbülső tranzakciókkal a felcsúti polgármesterhez kerül a magyar mobilszolgáltató.

Fotó. 444.hu

A lap azt írja Daniel Kretínskyről, a cseh ügyvéd-üzletemberről, hogy

  • Petr Kellner üzlettársa,
  • többségi tulajdonosa és elnöke az EPH energetikai nagyberuházónak, ami az Opus Global Nyrt.-vel közösen alapított céggel vette meg a Mátrai Erőművet,
  • résztulajdonosa és befektetője a Magyarországon is jelen lévő Mall Csoportnak.

Korábbi sajtóinformációk szerint a PPF Csoportot birtokló Petr Kellner és Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége már korábban felvette a kapcsolatot, mivel a magyar cég állítólag jelezte a cseh milliárdos társaságának, hogy ha a csomagból a magyar cég leválasztható, az érdekelné. A Magyar Idők mai számában is váratlanul feltűnt a magyar szál, hogy a Konzum-Opus-csoport is bejelentkezett a Telenor felvásárlására – idézte fel a 24.hu.

 

olkt.hu/24.hu

Kapcsolódó cikkek

A nyugdíjasokra dobott atombombát a Fidesz!

O.L.K.T.

Barát Gábor: “Komoly gondok vannak a nyugdíjakkal!”

O.L.K.T.

Hazudott a Fidesz: Egyre több a betöltetlen munkahelyek száma és drasztikusan magas a munkanélküliség!

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!