Mesterséges szigetet Felcsútra!

Felcsút jelenlegi polgármesterének a fideszes Mészáros Lászlónak (Mészáros Lőrinccel csak névrokonok) nagy tervei vannak a faluval. Hétfőn lakossági fórumot tartanak a Faluházban, ahol a települést érintő újabb fejlesztésekről lesz szó. Az mfor.hu arról ír, hogy a tervek szerint a falu déli határánál lévő záportározó környezetében egy mesterséges szigetet hoznának létre, amit egy híd kötne össze a 811. sz. főút melletti parkolóval, illetve ott felépítendő étteremmel, sportpályával. A terület egyébként közel van a Vál-völgyi kisvasút felcsúti megállójához.

A felcsúti önkormányzat az említett területet belterületbe szeretné vonni, a tervezett módosításokat pedig “kiemelt fejlesztési területen történő beruházássá” minősítette. A lap továbbá emlékeztet arra, hogy egyelőre nincs elérhető információ arról, milyen forrásból valósulna meg a beruházás.

Forrás Magyarnarancs https://m.magyarnarancs.hu/lokal/mesterseges-szigetet-akarnak-kialakitani-felcsuton-118145

Kapcsolódó cikkek

Kormányválság?

H Miklós

Laci bácsi, mi a baj?

O.L.K.T.

Széchenyi István, Deák Ferenc, Berki Krisztián a három legnagyobb magyar

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!