Mesterházy: „az eddigi töketlenkedést, maszatolást be kell fejezni”

Mesterházy radikális, lázadó pártot szeretne faragni az MSZP-ből, több globalizmus- és több rendszerkritikával.

A volt pártelnök úgy látja, hogy az MSZP most nagyon mély gödörben van, a rendszerváltás óta nem volt ilyen rossz helyzetben.

“Változtatni kell a párt politikáján!” – jelentette ki Mesterházy Attila. Korábban azt gondolta, hogy a marketing szemléletű kampánnyal lehet motiválni az embereket, mint a béremelések, a várólista csökkentése az egészségügyben, de most azt látja, hogy az érzelmekre, az emberek szívére jobban lehet hatni, nem csak az eszükre, írja az atv.hu.

Azt szeretné, hogy az MSZP inkább egy radikális lázadó párt legyen, több globalizmuskritikával, és több rendszerkritikával.

Kommunikációs újratervezés is kell, mert az eddigi “töketlenkedést, maszatolást” be kell fejezni, fogalmazott. Markáns, egyértelmű határozott gondolatokat kell megfogalmazni, amit megértenek az emberek, állította. Újra kell építeni a vidéki hálózatot is, mondta. Ez a szervezeti változás a harmadik fontos lépés ahhoz, hogy váltópárti esélyük legyen a 2020-as választáson.

Meglátjuk.

Kapcsolódó cikkek

Rendkívüli: Paprikasprayvel oszlat a Rendőrség a Kossuth téren! (+Videó)

Rubóczki Tamás

Rendkívüli hír: A Jobbik emberölési kísérlet miatt feljelentést tesz a Fidesz ellen!

Rubóczki Tamás

Fideszes politikai pedofília: Kisgyerekeket rángattak be imareggelire az Országházba!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!