Mesterházy Attila adott állandó parlamenti belépőt Sarka Kata vadonatúj férjének

0

„Az országgyűlési képviselők lehetősége, hogy legfeljebb két fő részére állandó parlamenti belépőkártyát igényeljenek, a frakció vezetésének – a mandátum szabadsága miatt – ezzel kapcsolatban semmilyen vizsgálat, ellenőrzés nem feladata. Tájékoztatom továbbá, hogy jelenleg az MSZP Frakciótól az Ön által megnevezett személy nem rendelkezik érvényes parlamenti belépővel. Az MSZP Frakciója nem vezet nyilvántartást arról, hogy aki ilyen kártyával rendelkezik, mikor és hányszor lépett be az Országházba, illetve a Képviselői Irodaházba.”

Mesterházy Attila megerősítette az Index értesülését, és megjegyezte, hogy soha nem volt formális kapcsolata Bessenyei Istvánnal. Hozzátette, hogy mint a többi parlamenti képviselőnek, neki is lehetősége nyílt két állandó parlamenti belépőt igényelni vendégeinek. A politikus nem emlékezett pontosan a belépőigénylésre, ahogy arra sem, hogy ki kezdeményezte azt. A következő parlamenti ciklusokban, 2010-ben és 2014-ben pedig automatikusan megújíttatta a belépésre jogosító kártya regisztrációját, tavaly májusban viszont már nem.

Az MSZP-s politikus  éveken át baráti kapcsolatban állt Bessenyei Istvánnal. Egy korábbi cikkében azt írta az Index, ha most kellene kapcsolatukat jellemezni, Mesterházy Attila azt mondaná, hogy hosszú ideje nem beszéltek egymással, annyit tud róla, hogy „István élete az elmúlt években más irányba fordult”.

További részletek:https://168ora.hu/itthon/mesterhazy-attila-bessenyei-istvan-mszp-sarka-kata-valton-security-172136

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!