Mennyit ér egy szavazat?

0

Amennyiben ön megvehető, akkor most 12 ezer forint gázártámogatást és 10 ezer forint értékű Erzsébet utalványt kap érte.

Eléggé szűkmarkú a Fidesz. Viszont ha az ígéreteknek hinni lehet, akkor ez a kormányzatnak közel 50 milliárd forintjába kerül. Nagyon szórják a pénzt. De jól gondolkodnak. Nekik nem mindenki szavazata kell, hanem elég párszázezer bizonytalan. És könnyen meglehet, hiszen ha a többmillió támogatásban részesülőnek csak a néhány százaléka gondolja úgy, hogy ez elég nekik, akkor Orbánék jó lóra tettek.

A migránsozás a Sorosozás, az alamizsna kiosztása, hozhat nekik annyi plusz szavazatot, amivel könnyen megszerezhetik a győzelmet. És nem akármilyen győzelmet. Szűk kormányzati körökben a titkos vágy, az újbóli kétharmad megszerzése.

Semmi sem drága nekik ehez, hiszen sok múlhat rajta.

A hatalom vagy akár a börtön!

Április 8-án eldöntheted, hogy melyik út legyen a számukra kijelölve.

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!