Menekülnek az alapítók és a politikusok Toroczkai pártjából!

Elégedetlenek a Mi Hazánk Mozgalom alapítói, sorra lépnek ki Toroczkai pártájából.

Pár óra leforgása alatt hárman is jelezték Mi Hazánk Mozgalom alapítói közül, hogy elhagyják a pártot, írja a hvg.hu.

Először Orbán Imre, a párt pápai szervezetének a vezetője, a Veszprém Megyei Önkormányzat képviselője közölte a döntésété a Facebookon.

“Nem volt jó érzés viszontlátni a Mi Hazánk Mozgalomban azokat a senkiket, akiket a Jobbikból azért szórtunk ki, mert az állandó szarrágásukkal, parttalan okoskodásukkal csak hátráltatták a munkánkat”

– írta.

Szintén a közösségi oldalon jelezte távozását Devecser polgármestere, Ferenczi Gábor, illetve a ceglédi pártszervezet volt vezetője, Bartha Barna is. Döntésük hátterében hasonló indokok állnak, mint miket Orbán is megfogalmazott. Bartha posztja időközben elérhetetlenné vált.

A Mi Hazánk Mozgalom a 2018-as választás után alakult a Jobbik néppártosodását ellenző radikális politikusokkal, Toroczkai László (képünkön) vezetésével, Novák Előd és Dúró Dóra részvételével. A párt a májusi EP-választáson 3,29 százalékot ért el.

 

olkt.hu/

Kapcsolódó cikkek

Sajtószabadság? Felejtsd el! Magyarország 87. a rangsorban.

H Miklós

Pár nap múlva szabadulhat Bróker Marcsi!

O.L.K.T.

Közmunkával és zsarolással szerzi a szavazatokat a Fidesz

O.L.K.T.
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!