Menekülj Orbán, menekülj Polt, menekülj Fidesz – erre rápacsáltatok!

Jóvá hagyta az Európai Unió Tanácsa az Index cikke szerint, hogy Laura Codruța Kövesi legyen az Európai Ügyészség (EPPO) vezetője. Korábban már lapunk is megírta, hogy nagyon valószínű a a román Országos Korrupcióellenes Ügynökség (DNA) korábbi főügyészének kinevezése.

Finnország igazságügyi minisztere, Anna-Maja Henriksson szerint nagyon fontos, hogy az Európai Ügyészség már jövő novemberben megkezdhesse a munkáját. Az intézményt az alapoktól kell felépíteni, ezért siettek a kinevezéssel – mondta az Európai Tanács soros elnökségét ellátó állam politikusa.

Hiába kampányolt tehát Kövesi ellen a román kormány is, hét évig ő nyomozhat majd az uniós pénzügyi érdekeket sértő csalás, korrupció és pénzmosás ügyében.

Kapcsolódó cikkek

Ez már a legalja! Szervezett, fizetett besúgó csoport.

O.L.K.T.

Lendvai Ildikó ismét kiosztotta a CÖF-öt!

Rubóczki Tamás

Össze-vissza hazudozik a Rendőrség a túlórapénzekről!

Rubóczki Tamás
Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Téged is érdekelnek a friss információk? Mi történt az országban, a világon?

Elküldjük neked heti rendszerességgel a legolvasottabb híreket és információkat, hogy ne maradj le semmi fontosról! A feliratkozást meg kell erősíteni a beírt e-mail címre elküldjük a feliratkozáshoz szükséges információkat, így mindenképpen létező e-mail címet adj meg! Soha nem küldünk kéretlen leveleket!

Sikeresen feliratkoztál!