Melyik parlamentbe jutott ellenzéki pártra számíthatunk?

Melyik parlamentbe jutott ellenzéki pártra számíthatunk?

Vegyük nagyságuk szerint sorra?

A Jobbik. Vona Gábor a csúfos eredmény birtokában magára hagyta a pártot ami ezután kettészakad és jelenleg is tart a viaskodás hogy melyik platform jöjjön ki győztesen a harcból. A Jobbik elvérzett, nem számíthatunk rájuk.

Mszp. Nos, már a választások előtt is tiszta kép volt arról, hogy a szocialista párt a túlélésért küzd. Képtelenek egy karizmatikusok elnököt tálalni maguknak aki egy határozott irányvonalat képviselve vezetné a pártot. Az Mszp szétesőfélben, nem számíthatunk rájuk.

A DK. A Gyurcsányista párt jött ki a legjobban a választásokból, de ez is kevés volt az áttörő sikerhez. A koalíció rendelkezik mindazzal ami megszorongathatná a Fideszt, csak egy dologgal nem. A kellő mértékű támogatottsággal. És bár hiába egységes a párt és erős karizmatikus vezetőjük van átütő erővel nem rendelkeznek. Nem számíthatunk rájuk.

Az LMP.  Na, ez a párt ellenzék achilles sarka. Van ebben a pártban minden és mindenki, csak becsületes ellenzéki nincs. Kilóra megvett megélhetési politikusok áruló magatartást tanúsított választási csalásban való aktív részvétellel bizonyították a Fideszhez való kötődésüket. Nem számíthatunk rájuk.

Azok akik reménykednek a Fidesz leváltásában, el kell hogy keserítsük őket. Nincs senki aki legyőzné őket. Nincs senki aki esetleg megszorongatá az Orbán  vezette pártot. Se most, se a közeljövőben!

 


Kapcsolódó cikkek

Abszurd ami a Rendőrségnél folyik, ja és leszerel a plakáton szereplő rendőr is!

Rubóczki Tamás

Putyin fütyül, Orbán táncol!

Rubóczki Tamás

Hatalmas tüntetésekkel, sztrájkkal és útlezárásokkal indul a 2019-es év -itt vannak a dátumok!

Rubóczki Tamás