Mekkora királyság már!

Ádámka, a 32 éves, jelenleg székgyáros, amúgy igen későn érő – ja, mert az a miniszterséget érő diploma nem akar összejönni az istennek se. A vége az lesz, hogy venni kell egy egyetemet is Lőrinc bácsinak, és akkor Ádámka lehet egyből professzor is. Amúgymeg pukkanna el a lábfeje mindenkinek, aki Ádámkának nem tudott okosba szerezni legalább egy közgáz nagydoktorit! – Matolcsy-örökös Porschékat gyűjt!

Nem bélyeget, nem sörösdobozokat, nem tingli-tangli hülye ásványokat, nem pénzt, valami romantikusan omladozó, tizedik emeleti panel beugrójához, ahol általában permanens lecsószag terjeng. Közbevetőleg, soha nem tudtam megérteni, hogy lehet az, hogy komplett lépcsőházak 0-24-ben lecsót főznek. Na, mindegy. Annyi mindent nem értek én.

Szóval Ádámka 2010-ig valószínűleg még matchboxokat gyűjtött, és lehet Samantha Fox mellképeket is – mondom, hogy későn érő típus a kis huncut – de ahogy apuka végre valaki lett, jött a székgyár, meg jöttek a Porschék. Most azt gyűjt.

Így van ez Mordorföldön amúgy. Mindenki gyűjt valamit. Istvánka, aki Ádámka nagy barija különben, együtt isznak, meg néha gumit füstöltetnek, mert Istvánka is szereti a kiba…hoppá! … szóval az igen drága, német autókat. A napokban is jött vele szemben az a vadiúj mernyó, 50 milláért. Táncsak nem hagyja ott. Megvette. Fekete, meg nagy. Jól megy Ráhelke aranyórájához.

De Istvánka nem autókat gyűjt. Azok csak lesznek. Istvánka asszonya ugyanis Ráhelke, aki a K. Vezető – most kiírom, hogy Kedves, mert ha megszokásból csak K. lányát írok, engem elvisz a TEK még ma este – NAGYON KEDVES LÁNYA. Szerintem amúgy több is, ha az utódlást nézzük.

Korona lesz ebből, és nem a bal hátsó örlőre! Majd meglátják!

Istvánka amúgy kastélyokat gyűjt, meg a Balatont, de sokat panaszkodik, hogy nehezen tudták megszerezni már az északi partot is, mert szemetek a népek, nem nagyon akarták eladni azt, amiért eddig éltek. Így már el is ment a kedve a délitől. Az legyen inkább a Lőrinc bácsié.

Most inkább Budapest belvárosára gyúr. Az közelebb van a várhoz. Igen, mert a K. vezető, Istvánka K. apósa nagyon családcentrikus, és rigolyás is. Mániája, hogy az egész család a várban lakjon.
Így Istvánka már vett is valami kéglit a K. Papa dógozója’ mellett. Diszkontáras volt amúgy, valami 360 millát köhögött ki érte. Röhögve.
Igen mert a K. Papa – a plebsnek: nagys’úr – neki szignálta azt a világítós-bizniszt. Öcsém! 13 milliárd! Az EU meg elmehet a búsba. Kicsengette az egészet Mordorföld népe. Boldogan, bambán. Egy pisszentés nélkül.

Istvánka is jó srác, de azért Ráhel a K. Vezető szíve csücske. Bármit megad neki. Bármit! Sokmilliárdos, nemzeti divat-bizbasz, valami turisztikai stratégia, nemtom, de az is nemzeti, meg az is milliárdos vagy mifene, svájci diploma, ilyenek. Csíra 29 éves korára már a nemzet legbefolyásosabb nagyasszonya.

Ez van. Ádámka a maga milliárdjaival, Porschéival, kéglivel Budán, a drága édesjó apukájával aki a K. Vezetőt négyszemközt, bensőségesen talán csak Führeremnek szólítja, mélyen a szemébe nézve (Haha! Tréfa volt!), a székgyárával, a balkézről gründolt, százmilliós vissza nem térítendő állami támogatásaival, csak mellékszereplője a történetnek. Statiszta.
A reszli. Ja! Azok meg mi vagyunk. A bamba nép, nemzet, plebs. Mindenki válassza ki a neki tetszőt. Én a bamba népre szavazok. Meg is érdemeljük.

Azért mekkora királyság már!
Na, jó, még nem. De figyelmeztetek mindenkit, rövidesen az lesz. Királyság!
Egy szánalmas királyság, még szánalmasabb alattvalókkal.

Forrás: Varga Zoltán/facebook

Kapcsolódó cikkek

Orbán testvérének két birkózó ismerőse is feltűnt a NAV-nál – Brutális beosztást kaptak!

Rubóczki Tamás

Potocskáné Kőrösi Anita: Ha Pócs János jobbikos lenne, már büntetőeljárás lenne, már kikérték volna a mentelmi jogát!

Rubóczki Tamás

Káncz Csaba: Orbánról milyen videó van?!

O.L.K.T.